28 Aralık 2010 Salı

EVİNDE PARA KAZANMAK İSTEYEN BURAYA BUYURSUN :)

Avondan sonra yeni bir işe daha başvurdum:)
Atv reklamlarını qördüm ve hemen sitesine qirip
katalogu ve jet networking'in kim olduğunu inceledim.
Sonuç olarak hem ürünlerini beğendim hemde kalitesine qüvendim ve
üye olmaya karar verdim.
Kesinlikle ilqilenenler olursa denemelerini tavsiye ediyorum...
İşte ßu konuyla ilqili ayrıntılar...


JET NETWORKING KİMDİR?



JET NETWORKING A.Ş. Türkiye'de yabancı firmalardan sonra Network sisteminde hizmet veren ilk yerli firmadır ve Türkiye’nin en büyük doğrudan satış organizasyonudur. Yine tüm Türkiye’deki doğrudan satış şirketleri arasında en büyüğüdür.


Jet Satış, Net Kazanç… sloganını benimseyen JET NETWORKING A.Ş. de çalışan bayan sayısı Türkiye’deki diğer şirketlerde çalışan bayan sayısından çok daha fazladır.


JET NETWORKING A.Ş. tüm Türkiye’de; 81 İlde, 974 İlçede, 50 binin üzerinde ev hanımına iş olanağı sağlamaktadır.


JET NETWORKING A.Ş. 2005 yılında başlamış ve doğrudan satış sektöründeki önemli büyümeyi dikkate alarak iç giyimden çoraba, kol saatlerinden gümüş takılara, kozmetik ürünlerinden ev gereçlerine ve her çeşit kişisel bakım ürünlerine girmiştir.


JET NETWORKING A.Ş. olarak faaliyet göstermeye başladığı tarihten bugüne kadar Aktif Temsilci Satışı ve şirket faaliyetinde önemli büyümeler elde etmektedir.


JET NETWORKING A.Ş. önemli ölçüde büyüme potansiyeli olan bir şirket olarak değerlendirildiğinden, farklı birçok yatırım planlanmış olup, bu yatırımları ilk olarak Temsilcilerine cazip şartlar oluşturmak amaçlı gerçekleştirmiştir.


Ürün yelpazesi genişletilerek JET NETWORKING kataloglarında daha kaliteli ürünleri içeren daha fazla sayfalara yer verilmiştir.


Son zamanlarda reklamlara ve örnek ürünlere yatırım yaparak JET NETWORKING marka imajını yaratma çalışmalarımız devam etmektedir.


JET NETWORKING A.Ş. pazarında daha hızlı büyümektedir. Bu güçlü büyümeyi desteklemek amacıyla alt yapımızdaki en iyi teknolojik donanımı gerçekleştirmiş bulunmaktayız.


Siparişlerimizin büyük bir çoğunluğu web sitemiz aracılığı ile ulaşmaktadır. Diğer rakip şirketler bizim deneyimlerimizden yararlanmakta ve en iyi örnek çalışmalarımızı kendi sistemlerine uygulamaktadırlar.


Aynı zamanda siparişlerimizin ödemeleri ağırlıklı olarak kredi kartı ile ya da kapıda yarı ödemeli kalan yarısı da sattıktan sonra ödeme koşulludur.


Temsilcimizin yarı parasını da ödeme imkanı yoksa hiç ödemesiz teslim alıp, ücretini ürünleri sattıktan sonra ödemektedir.


Temsilcilerimizin %50'sine kısa mesaj yolu ile ulaşılarak etkin ve zamanında iletişim kurulabilmektedir. Yüksek teknoloji ile donatılmış yeni sipariş hazırlama departmanımızda siparişler daha hızlı ve doğru biçimde hazırlayarak Temsilcilerimizin çoğuna 48 saat içinde ulaştırabilmekteyiz.


Bu yatırımların her biri, Temsilcilerimize daha iyi hizmet vererek ve Temsilcilerimizin harcadıkları çaba oranında yarar elde edebilmelerini sağlayarak, gerçekleştirdiğimiz büyümeyi desteklemek amacıyla yapılmıştır.


2005 yılından bu yana ürün yelpazemizi önemli ölçüde genişleterek, her ay farklı olarak basılmakta olan kataloglarımızın sayısını artırarak, kadınlara kaliteli ve uygun fiyatlarla satılmakta olan iç giyim ve kozmetik ürünlerinden daha fazla seçim yapma fırsatı sunmaktadır.


Bizler aynı zamanda Temsilcilerimize verdiğimiz hizmet standartlarımızı da geliştirerek onların gelişimlerine yönelik eğitim programları uygulamaktayız.


Ödeme sistemimizin yanında teknolojik alt yapımızı ve bilgi sistemlerimizi de geliştirmiş bulunmaktayız. Eğitim, internet, katalog ve gelişmiş ürün yelpazesinin de desteği ile JET NETWORKING A.Ş. bugün, yarın ve her zaman çok daha fazla sayıda temsilcilerine hizmet verebilecek konumdadır.


JET NETWORKING A.Ş. kalite ve güvenilirlik gerekliliklerini karşılayan ürünlerin piyasaya sürülebilmesi için sıkı kalite kontrol prosedürleri uygulamaktadır. İç giyim ve kozmetik kategorisinde yer alan ürünlerimiz uygun standartlarda üretilmekte ve piyasaya sunulmaktadır.


JET NETWORKING A.Ş. tüketicinin bilgilendirilmesi konusunda son derece hassas bir politika izlemekte olup, gerekli kullanım bilgileri ve uyarılar ürünlerimizin üzerinde verilmekte ve tüketicimize ulaştırılmaktadır.


Bu bilgilendirmelerin yanısıra il ve ilçe merkezlerinde merkeze bağlı olarak çalışan menajerlerimiz tüketicilerin ve temsilcilerin karşılaştıkları her türlü sorun karşısında firmamızı temsilen sorunu çözmektedirler.


Tüketicilerimizin ürünlerimizi herhangi bir nedenle iade etmek istemesi halinde satın alma tarihi itibari ile yaklaşık 30 günlük bir süre zarfında temsilcilerimiz aracılığı ile hiçbir neden göstermeksizin iade hakkına sahip oldukları bir prosedür izlemektedir.


Bu durum, Tüketiciyi Koruma Kanunu ile verilen süreden çok daha uzun bir süredir ve amacımız tüketicilerimizin iade işlemi yapmak istemeleri halinde herhangi bir problem yaşamadan sorunlarını giderebilecekleri bir alışveriş ortamı sağlamaktır.


Bunun yanısıra, ürün gamımız içinde bulunan aksesuar tarzı ürünler örneğin saatler için prosedürlerin gerektirdiği şekilde Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nca onaylı Garanti Belgesi alınmakta ve tüm tüketicilerimizin kullanım sonrasında oluşabilecek tüm talepleri uygun olarak yerine getirilmektedir.


JET NETWORKING A.Ş. müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışmakta olup tüketicilerimizin ürün ile ilgili tüm şikayetleri bölgesel bir takip zinciri ile takip edilmektedir.


Herhangi bir tüketicimizin bir ürünle ilgili bilgi almak istemesi yada herhangi bir talebini dile getirmek istemesi halinde direkt olarak (0216) 444 35 38 numaralı Ürün Danışma Hattımızı arayarak bilgi alma imkanı bulunmaktadır.



Tüketici tarafından bir şikayet geldiğinde, bu talep belli kurallar dahilinde takibe alınmakta ve problem ilgili departman tarafından %100 çözülmektedir.








HEMEN ÜYE OLMAK İÇİN TIKTIK :)